Beschrijving

Leuk nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers ook geschikt voor delers. 
De woning ligt in een prachtige straat met alleen nieuwbouw in Noord met nog gratis parkeren. De woning heeft een woonoppervlakte van 60 m2 en is gebouwd in 2018.

Indeling
Toegang via trap naar de eerste verdieping, met hal en toegang tot de vertrekken. Woonkamer met open keuken voorzien van alle inbouw apparatuur en wasmachine. Twee slaapkamers met voldoende ruimte, verder nog een toilet, badkamer met douche en wastafel.

De woning is gelegen in de buurt Markengouw Zuid. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners en gezinnen met kinderen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg A10 in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden. Fietsen naar de pond die naar het Centraal Station gaat duurt maar liefst 15 minuten. Mooie wandelroutes en hardlooproutes zoals Schellingwouderbreek op een steenworp afstand.

De woning is beschikbaar per 1 augustus. Delen kan met maximaal 2 personen.

Kenmerken