Aanbod

Sold

Sold: Snelleveldstraat 70, 1107 VW Amsterdam

€375,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Liveable area 118 m²
Status Sold
Plot size 131 m²
Acceptance By consultation

Description

Bent u op zoek naar een ruime tussenwoning in Amsterdam? Vlakbij een groen gebied en toch dichtbij een winkelcentrum en de metro?
Kom dan snel kijken naar deze woning.
Deze ruime tussenwoning met tuin is gelegen aan de rand van Reigersbos in Amsterdam Zuidoost. De woning is gelegen aan een rustige weg, in de straat is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Aan de voorzijde heeft de woning een aangebouwde stenen frontberging. De verzorgde achtertuin is 10 meter diep, en bereikbaar via een achterom.

DE HOGE DIJK
De Hoge Dijk is een recreatiegebied Zuidoost, het park is op loopafstand gelegen van de woning. De Hoge Dijk is in de eerste helft van de jaren tachtig aangelegd. Naast groenvoorzieningen en bankjes zijn er ook fiets-, ruiter- en wandelpaden. Daarnaast zijn er ook speelweiden en is er een recreatiebad genaamd de 'Speelsloot' met een ballenlijn. Ook zijn er enkele speciaal aangelegde, alleen voor wandelaars toegankelijke, ecologische tuinen met een speciaal soort vegetatie.

LIGGING
De wijk Reigersbos is gelegen aan de rand van Amsterdam, op fietsafstand van het AMC, winkelcentrum Reigersbos, het natuurgebied, scholen, kinderopvang en vele andere voorzieningen. Met de auto, maar ook met het openbaar vervoer, is de wijk goed te bereiken. Met de auto zijn de A2 en de A9 snel te bereiken. En Metrolijn 54 brengt je in een kwartier naar het centrum van Amsterdam, ringlijn 50 rijdt via de Zuidas tot Sloterdijk. De wijk is kindvriendelijk opgezet, veel straten zijn voorzien van verkeersdrempels en er zijn fietspaden aanwezig. En er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

INDELING
Begane grond:
Entree, hal, toiletruimte met toilet en een fonteintje. De tuingerichte woonkamer is voorzien van een trapkast. De achtertuin is op het zonnige zuiden gelegen, je kan hier de hele dag volop van de zon genieten. De open keuken in L-opstelling is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft verschillende inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:
Via de overloop zijn alle vertrekken bereikbaar. Er zijn hier 3 slaapkamers, elk van goed formaat. De badkamer is recent vernieuwd en voorzien van een aparte douche, een hangend toilet en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
De overloop geeft toegang tot een bergruimte en de stookruimte. De bergruimte is voorzien van een dakraampje. De grote zolderkamer is aan de voorzijde voorzien van een dakraam.

EIGENDOMSSITUATIE
Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen 1994 zijn van toepassing. De jaarlijkse canon is langdurig afgekocht en bij vooruitbetaling voldaan tot en met 1 mei 2049.

AFMETINGEN (gemeten conform NEN2580)
• Gebruiksoppervlakte wonen: 118 m².
• Overige inpandige ruimte: 5 m².
• Inhoud: 376 m³.

BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar: 1984.
• Het achtertuin is gesitueerd op het zuiden.
• Isolatie: de woning is grotendeels voorzien van muur, glas, dak en spouwisolatie.
• Verwarming en warm water middels een Intergas HRE combi ketel, bouwjaar 2015.
• Energielabel: aangevraagd
• Parkeren: voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.
• Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.
• Er is pas een overeenkomst indien zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend bij de notaris.
• Verkoper behoudt zich, bij interesse van meerdere partijen, het recht van gunning voor.

Oplevering: in overleg.

Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuist verkregen (mondelinge) informatie, onjuistheid, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren koper een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die hem/haar begeleidt bij het aankoopproces. Indien er specifieke wensen zijn omtrent de woning, adviseren wij om deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Features

Offer
Reference number 00058
Asking price €375,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 30 January 2021
Last updated 13 March 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1984
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 131 m²
Effective area 118 m²
Content 376 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Back yard
Boiler
Type of boiler Intergas HRE
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Weesperkarspel L 6201 Weesperkarspel L 6201
Area 131 m²
Range Condominium

Map

Close

Recently viewed